Het team

IMG_3269Het team van MedKid bestaat uit 4 verpleegkundigen en een pedagogisch medewerker;

van links naar rechts

Debora van Endschot, Jacqueline Kamps, Judith Wientjens, Wendy Pas & Rozette van Westerlaak.

Hierbij stellen wij ons aan u voor;

Ik ben Jacqueline Kamps-Hendriks, en ik ben in 2001 MedKid gestart om gespecialiseerde verpleegkundige zorg voor het kind in de regio Breda mogelijk te maken. Ik ben getrouwd en heb 2 studerende kinderen. Mijn opleiding tot kinderverpleegkundige heb ik in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam gedaan, daarna heb ik ruim 12 jaar op de High Care zaal van de Intensive Care gewerkt. Het contact met de kinderen en hun ouders, is voor mij nog steeds erg belangrijk, dit zou ik niet willen missen. Vandaar de combinatie van 2 tot 3 dagen werken bij MedKid en daarnaast de werkzaamheden die een eigen bedrijf vragen.

Mijn naam is Wendy Pas, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb de HBO-V opleiding gedaan, even gewerkt op een consultatiebureau en daarna 7 jaar ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker bij MKD de Stegel in Roosendaal. Sinds 2004 werk ik bij MedKid, 16 uur vast en daarnaast ’s avonds of in de weekenden op aanvraag. In juni 2013 heb ik de module Shantala speciale zorg gevolgd en met succes afgerond. Ik zeg altijd “ik heb de leukste baan van de wereld”.

Mijn naam is Judith Wientjens, getrouwd en 2 kinderen. Na de opleiding tot kinderverpleegkundige in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam, heb ik een aantal jaren op de afdeling Neurologie/Neurochirurgie gewerkt. Tijdens mijn werk sprak ik regelmatig met ouders, over de vraag waar ze hun kind konden brengen na de ziekenhuisopname. MedKid kwam het juiste moment op mijn pad en sinds oktober 2004 werk ik hier met ongelooflijk veel plezier. Het geeft ontzettend veel voldoening om onderdeel uit te maken van het stukje (extra) zorg wat na de , soms acute, ziekenhuisopname voor ouders achterblijft. Naast de 2 dagen die ik bij MedKid werk, ga ik ook op verzoek ’s avonds en/of in het weekend bij de kinderen aan huis zorg verlenen.

Hallo, ik ben Rozette van Westerlaak. Ik woon in Roosendaal met mijn gezin. Ik heb mijn opleiding tot kinderverpleegkundige gedaan in het Juliana Kinderziekenhuis te Den Haag. Daar heb ik op diverse afdelingen gewerkt. Vervolgens ben ik uitgeweken naar de wijk, en heb ik onder andere bij het Kinderwijkteam gewerkt. Sinds 2,5 jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij MedKid. Ik hoop met dit enthousiaste team nog vele jaren binnen MedKid samen te werken en te genieten van dit mooie beroep.

Ik ben Debora van Endschot- Voorwald. Ik heb de opleiding Verzorgende IG gedaan, maar ben na mijn opleiding terechtgekomen in de kinderopvang, waar ik als Pedagogisch medewerker nog steeds met heel veel plezier werk. Verder ben ik getrouwd en ben een trotse moeder van 2 lieve kinderen. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, hou van kletsen en leuke dingen doen. Ik ben dolenthousiast nu ik bij MedKid als Pedagogisch medewerker aan de slag mag !!! Mijn hart ligt echt in het werken met kinderen en doe het werk met heel veel plezier en passie.
Wat ik heel belangrijk vind voor kinderen en ouders is dat ze zich welkom voelen.

Hallo, mijn naam is Yvonne Wijngaards en ik ben kinderverpleegkundige. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, wij wonen in Roosendaal. In 2000 heb ik de kinderaantekening afgerond en vanaf 2001 ben ik werkzaam in het Bravis ziekenhuis (voorheen Fransiscus) op de afdeling kind & jeugd. Daarnaast werk ik met veel plezier bij MedKid. Ik werk voornamelijk de dinsdagavond/nacht en in het logeerweekend. Ik hoop dit nog lang te doen, want het is heel fijn om voor de kinderen bij MedKid te zorgen!

Mijn naam is An Paelinckx, ben getrouwd, 2 kinderen en woonachtig in Wuustwezel, België. Na mijn opleiding tot kinderverpleegkundige heb ik 8 jaar op de kinder ic gewerkt in het Paola kinderziekenhuis te Berchem. Sinds 2002 werk ik op de kinderafdeling van het Bravis ziekenhuis locatie Bergen op Zoom. Zo ben ik in contact gekomen met MedKid. Het mooie initiatief dat zij bieden om ouders te ontlasten sprak me enorm aan. Ik werk voornamelijk de avond/nachtdienst. De dankbaarheid van ouders die ik mag ervaren, geeft me veel voldoening om dit te blijven doen.

 

top