Het team

Het team van MedKid bestaat uit kinderverpleegkundigen en pedagogisch medewerkers.

Hierbij stellen wij ons aan u voor;

Jacqueline Kamps – Hendriks

Ik ben Jacqueline Kamps-Hendriks, en ik ben in 2001 MedKid gestart om gespecialiseerde verpleegkundige zorg voor het kind in de regio Breda mogelijk te maken. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. Mijn opleiding tot kinderverpleegkundige heb ik in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam gedaan, daarna heb ik ruim 12 jaar op de High Care zaal van de Intensive Care gewerkt. Het contact met de kinderen en hun ouders, is voor mij nog steeds erg belangrijk, dit zou ik niet willen missen. Vandaar de combinatie van 1 tot 2 dagen werken bij MedKid en daarnaast de werkzaamheden die een eigen bedrijf vragen.

Wendy Pas

Mijn naam is Wendy Pas, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb de HBO-V opleiding gedaan, even gewerkt op een consultatiebureau en daarna 7 jaar ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker bij MKD de Stegel in Roosendaal. Ik werk sinds 2004 als verpleegkundige bij MedKid. In 2013 heb ik de module Shantala speciale zorg gevolgd en in 2019 heb ik de kinderaantekening gehaald. Een droom die uitkwam voor mij! Naast het zorgen voor de kinderen bij MedKid houd ik me ook bezig met het stellen van indicaties voor de zorgverzekeringswet, zowel ZIN als PGB. De combinatie van deze taken vind ik erg interessant, en maakt dat ik nog steeds de leukste baan van de wereld heb!

Judith Wientjens

Mijn naam is Judith Wientjens, getrouwd en 2 kinderen. Na de opleiding tot kinderverpleegkundige in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam, heb ik een aantal jaren op de afdeling Neurologie/Neurochirurgie gewerkt. Tijdens mijn werk sprak ik regelmatig met ouders, over de vraag waar ze hun kind konden brengen na de ziekenhuisopname. MedKid kwam het juiste moment op mijn pad en sinds oktober 2004 werk ik hier met ongelooflijk veel plezier. Het geeft ontzettend veel voldoening om onderdeel uit te maken van het stukje (extra) zorg wat na de , soms acute, ziekenhuisopname voor ouders achterblijft.

Rozette van Westerlaak

Hallo, ik ben Rozette van Westerlaak. Ik woon in Roosendaal met mijn gezin. Ik heb mijn opleiding tot kinderverpleegkundige gedaan in het Juliana Kinderziekenhuis te Den Haag. Daar heb ik op diverse afdelingen gewerkt. Vervolgens ben ik uitgeweken naar de wijk, en heb ik onder andere bij het Kinderwijkteam gewerkt. Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam bij MedKid. Ik hoop met dit enthousiaste team nog vele jaren binnen MedKid samen te werken en te genieten van dit mooie beroep.

Yvonne Wijngaards

Hallo, mijn naam is Yvonne Wijngaards en ik ben kinderverpleegkundige. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, wij wonen in Roosendaal. In 2000 heb ik de kinderaantekening afgerond en vanaf 2001 ben ik werkzaam in het Bravis ziekenhuis (voorheen Fransiscus) op de afdeling kind & jeugd. Daarnaast werk ik met veel plezier bij MedKid. Ik werk voornamelijk de dinsdagavond/nacht en in het logeerweekend. Ik hoop dit nog lang te doen, want het is heel fijn om voor de kinderen bij MedKid te zorgen!

An Paelinckx

Mijn naam is An Paelinckx, ben getrouwd, 2 kinderen en woonachtig in Wuustwezel, België. Na mijn opleiding tot kinderverpleegkundige heb ik 8 jaar op de kinder ic gewerkt in het Paola kinderziekenhuis te Berchem. Sinds 2002 werk ik op de kinderafdeling van het Bravis ziekenhuis locatie Bergen op Zoom. Zo ben ik in contact gekomen met MedKid. Het mooie initiatief dat zij bieden om ouders te ontlasten sprak me enorm aan. Ik werk voornamelijk de avond/nachtdienst. De dankbaarheid van ouders die ik mag ervaren, geeft me veel voldoening om dit te blijven doen.

Michaëla de Heus

Mijn naam is Michaëla de Heus, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Sinds 2000 ben ik werkzaam in de zorg als verzorgende en in 2012 haalde ik mijn HBO diploma Bachelor of Social Work (Pedagogisch hulpverlener). In 2018 heb ik hier verschillende massage cursussen aan toegevoegd, zodat ik mijn verzorgende, pedagogische en mijn vaardigheden als (kinder) masseuse kan combineren om zo de kinderen het beste uit deze 3 werelden te bieden. In december 2020 kwam MedKid op mijn pad. Ik werk hier met veel plezier. Ik vind het mooi om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen en waar nodig rust en balans te creëren.

Marcia Badreddine

Mijn naam is Marcia Badreddine, ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik woon in Breda en ben HBO pedagoog. Ik heb hiervoor jaren in het onderwijs gewerkt. Hier was ik werkzaam in het zorgteam van de school en heb ik veel kinderen mogen begeleiden. Op dit moment heb ik een eigen praktijk en geef ik o.a. Mindfulness en meditatie trainingen aan kinderen. Daarnaast kwam MedKid op mijn pad en deze combinatie lijkt mij enorm leuk. Ik kijk er erg naar uit om de kinderen van MedKid te mogen verzorgen, te helpen en te laten groeien in hun ontwikkeling.