Vele handen maken licht en leuk werk

on mei 8, 2019

In februari van dit jaar werd MedKid benaderd door Martine van Campen, lid van Lions Quatro Breda. Zij hadden via via van ons gehoord en nadat wij elkaar ontmoet hadden, werd er tijdens de maandelijkse vergadering besloten dat MedKid een goed doel is om activiteiten voor te organiseren.

Dit gaat op verschillende manieren plaatsvinden. Naast het organiseren van activiteiten waarmee zij geld inzamelen, steken de leden van de Lions Quatro het liefst de handen uit de mouwen door mee te bouwen en mee te werken. Handen uit de mouwen betekent ook echt handen uit de mouwen. Voor MedKid gaan zij de tuin aanpakken en gaan zorgen voor een nieuwe inrichting, door het maken en schilderen van diverse gekleurde plantenbakken om op deze wijze de tuin meer kleur te geven. Deze activiteit gaat plaatsvinden tijdens ons logeerweekend in mei, waardoor de leden van de Lions Club ook kennis kunnen maken met de medewerkers van MedKid en de kinderen die van hen verpleegkundige zorg ontvangen.

Daarnaast organiseren zij in september de jaarlijkse LedRun. echt een Quatro event. Deelnemers rennen s ’avonds tegen een vergoeding op de led-verlichte atletiekbaan van Sprint en de opbrengst gaat naar het goede doel.

De medewerkers van MedKid zijn de leden van de Lions Quatro Club nu al reuze dankbaar voor alle inspanningen die zij voor onze kinderen en ons gaan doen.

Over Lions Club Quatro Breda; Lions Club Quatro is een club van mensen die ontzettend divers zijn in wie ze zijn en wat ze doen. Maar ze hebben één ding gemeen met elkaar, zij willen de jeugd in Breda die hulp nodig heeft helpen. Kinderen blij maken, vriendschap. Het zijn dingen die je als lid van Lions Quatro een rijk en voldaan gevoel geven. Lions Quatro is een club van vrienden, vrouwen en mannen die samen een betekenisvolle bijdrage willen leveren voor zij die het nodig hebben. 

top