Uitkomst extern klanttevredenheidsonderzoek door MEI Marketing en Research

on juni 27, 2019

Met de uitkomst van het externe klanttevredenheidsonderzoek, zijn wij als team van MedKid enorm blij. Ouders geven ons, voor de derde keer op rij, een gemiddeld totaalcijfer van 8,8.

Van de verschillende onderwerpen blijken verpleegkundige zorg en de medewerkers het belangrijkst. De ouders geven aan dat het kind op zijn gemak is bij MedKid, en als zij hun kind ophalen het enthousiast en tevreden is. Indirecte aanknopingspunten voor dit mooie resultaat zijn onder meer, dat ouders aangeven MedKid aan te raden aan anderen en dat er lovende woorden zijn over betrokkenheid en dienstverlening.

De verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging wordt beoordeeld op 8,6. Dit resultaat is gelijk aan die van afgelopen jaren en MedKid lijkt hiermee consistent in een zeer goede verpleegkundige zorg.

De medewerkers worden beoordeeld met een 8,9, de beste beoordeling uit dit onderzoek. Het best beoordeelde aspect is “de inzet en het enthousiasme van de medewerkers”.

Het pedagogisch klimaat wordt beoordeeld met een 8,5. Er zijn positieve opmerkingen over de pedagogisch medewerkers, en in de opmerkingen worden geen mogelijke verbeterpunten genoemd.

Natuurlijk zijn er vanuit de ouders ook verbeterpunten naar voren gekomen, wij gaan als team hiermee aan de slag om onze zorg waar mogelijk te verbeteren.

top