Onze “nieuwe” tuin

on mei 22, 2019

Afgelopen zaterdag 18 mei was het dan zover, de leden van de Lions Club Quatro uit Breda kwamen bij ons de handen uit de mouwen steken, door de tuin aan te pakken en te voorzien van een nieuwe inrichting.

Om 9 uur werden de eerste materialen al aangeleverd, onder andere de balken voor het nieuwe schommelrek en veel hout. We hadden geluk met het weer, het zonnetje scheen. Tegen 10 uur arriveerde de leden van de Lions, taken werden verdeeld en iedereen ging aan het werk. Onkruid weghalen tussen de tegels, planken zagen, gaten graven voor het schommel- rek iedereen was enthousiast bezig.

Na de lunch die in de buitenlucht genuttigd werd, ging iedereen gestaag verder. Tegen 14 uur was het schommelrek geplaatst, een dagje wachten en dan mogen we er gebruik van gaan maken. Inmiddels was er gestart met het maken van een voelmuur, die behalve voelen ook andere zintuigen prikkelt.

Rond 15.30 uur waren de meeste werkzaamheden afgerond en konden we gaan opruimen. Dat was het moment dat de parasol geplaatst kon worden, deze is gesponsord door Buitenhof tuinmeubelen uit Breda. Wij zijn Jack erg dankbaar voor dit mooie cadeau.

Aan het einde van de middag was alles klaar, we gaan genieten van onze mooie nieuwe tuin. Het schommelrek, de parasol, de kleurige bloembakken en de ontzettend leuke voelmuur. Namens de kinderen en het team van MedKid bedanken wij iedereen die hier aan mee heeft gewerkt enorm, en houd onze facebook pagina in de gaten.

top