MedKid als goede doel voor LEDS GO!

on september 3, 2019

LEDS GO! Magisch verlichte run door het Mastbos
Zodra de zon ondergaat op vrijdag 27 september, beleven hardlopers een magisch verlichte tocht door het Mastbos in Breda. Zowel de route als de lopers zijn uitgedost met lampjes. LEDS GO! laat een prachtig lichtspel zien in het donkere bos. Door mee te lopen steken we samen een lichtje op voor de jonge, zieke kinderen van MedKid.

De run start om 20.00 uur met een dynamische warming-up op de atletiekbaan van AV Sprint. Daarna lopen de deelnemers 4, 7 of 10 km dwars door het bos. De bijzondere lichtobjecten op de route maken de run een unieke beleving. Bij de finish gaat de muziek los.
Lopen voor zieke kinderen
Alle opbrengsten van VERMETTEN LEDS GO! gaan naar het goede doel. Deze vierde editie lopen we voor MedKid in Breda: een verpleegkundige dagopvang voor jonge, zieke kinderen van 0 tot 5 jaar. Deze kinderen hebben ernstige hartafwijkingen, luchtwegproblemen of andere stoornissen. MedKid zorgt voor blije kinderen én ontlast even hun ouders. LEDS GO! blijkt geliefd onder lopers en was eerder volledig uitverkocht.
Met steun
LEDS GO! is ontstaan door de enthousiaste leden van Lions Quatro Breda. Zij willen dat kinderen zich echt kind voelen, genieten en spelen. Daarom zetten zij zich in voor Bredase kinderen, voor wie dat niet altijd vanzelfsprekend is. De run wordt mede mogelijk gemaakt door atletiekvereniging SPRINT. De steun van Vermetten | Accountants & adviseurs, Bergman Clinics | Bewegen en andere sponsoren zorgt ervoor dat deze fantastische run kan plaatsvinden.
Loop jij mee?
Zin om een magisch verlicht rondje (hard)lopen? Schrijf je dan snel in via www.ledsgobreda.nl

 

top