Gesponsorde kinderwagen voor MedKid

on januari 22, 2015

IMG_2846 Een fantastisch begin van het nieuwe jaar!

Maandag 5 januari kregen we te horen dat Stichting “Carpe Diem” uit Ulvenhout, onze subsidieaanvraag voor een Bugaboo Donkey Mono heeft gehonoreerd. We zijn hier enorm blij              mee! Deze kinderwagen is uitgerust met een bagagenet naast de wagenbak of zitje. Het voordeel hiervan is dat we de medische apparatuur, die de kinderen mee moeten nemen als we gaan wandelen, in het bagagenet kunnen doen en er continue zicht op is. Veranderingen in bijvoorbeeld zuurstofopname in het bloed kunnen we, door een blik op de saturatiemeter, dan meteen zien. Tevens krijg je bij de Bugaboo een wagenbak en een zitje, waardoor de wandelwagen aan te passen is voor verschillende leeftijden.

Helemaal verrast werden we toen we in plaats van de Bugaboo Mono toch de Duo kregen, met deze wandelwagen kunnen we met 2 kinderen gaan wandelen.

Binnenkort komen enkele leden van het bestuur  van Stichting “Carpe Diem” een bezoek brengen aan MedKid. Wij bedanken het bestuur nogmaals hartelijk voor deze ontzettend mooie wandelwagen, we zullen er veel plezier van hebben.

top