Fantastisch sponsorbedrag opgehaald voor MedKid

on april 24, 2015

IMG_2207Enkele weken geleden werden we benaderd door basisschool ‘De Schoof’ uit Raamsdonksveer. Zij waren voornemens een sponsorloop te houden op vrijdag 24 april 2015 tijdens de koningsspelen. Ze hadden besloten, op voordracht van een kinderarts uit het Amphia ziekenhuis, dat MedKid het goede doel werd om voor te gaan lopen.

Vanmorgen mocht ik namens het Team van MedKid naar Raamsdonksveer afreizen om de cheque in ontvangst te nemen. Ik werd allerhartelijkst ontvangen door de kinderen, leraren en oudercommissie. We hadden geen idee wat voor bedrag er uiteindelijk gesponsord was en ze hielden me dan ook nog even in spanning.

Na eerst de prijzen uitgereikt te hebben aan de kinderen die het beste hadden gelopen was dan daar het moment. Een lief klein meisje voerde namens de school(kinderen) het woord en opende met : “Lieve mevrouw van MedKid…” Op dat moment was ik al ontroert, maar het werd nog veel mooier! Na een prachtig verwoord verhaal kwam dan de cheque tevoorschijn en ik kon mijn ogen niet geloven.

IMG_2206Deze kleine school had maar liefst € 1923,46 bij elkaar gelopen. Wat een kanjers zeg! Uiteraard heb ik ze, met een brok in mijn keel, bedankt.  We hadden vooraf al wat uitgekozen wat we graag wilde aanschaffen, maar daar kan nog wel wat extra nieuws voor onze kinderen bij MedKid bij. Daarover gaan wij eens even goed na denken.

Nogmaals allen die hebben meegewerkt aan het behalen van dit fantastisch mooie bedrag, Hartelijk dank! En zoals al gezegd in mijn dankwoord op het zonovergoten schoolplein, wij laten jullie natuurlijk zien wat we ervoor gekocht hebben en mogelijk dat een aantal van jullie het eens een keer zelf kunnen komen bekijken bij MedKid.

 

top